2013. december 24., kedd

Felhívás

A szervezőktől független, előre nem látott változások miatt kénytelen vagyunk megváltoztatni a konferencia időpontját. A TDK új időpontja 2014. február 27. (csütörtök). A nevezési lapot, a bemutatásra szánt pályaművet és annak összefoglalóját pedig nyomtatva a következő címre kérjük eljuttatni: Rákóczi tér 6. (Római Katolikus Plébánia Iroda, a templomudvarban jobbra). Minden más marad a régiben.
A változásért s az esetleges kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk!

A Görögkör – Kárpátaljai Magyar Főiskola Görögkatolikus Lelkészsége – 2014. február 27-re meghirdeti a Keresztény Tudományos Diákköri Konferenciát. A konferencián ukrajnai és külföldi egyetemek és főiskolák BA, BSc, MA, MSc, SSc, PhD képzésében résztvevő magyar diákok vehetnek részt.
Célunk a keresztény szellemiségű tudományosság szorgalmazása, a különböző szakterületek keresztény vonatkozásának a megtalálása, a történelmi egyházak örökségének és értékrendjének a tudományos kutatásokban való megjelenítése, keresztény értékrendet valló magyar diákok találkozási lehetőségének a megteremtése.
A nevezési lap a gorogkor.kmf@gmail.com email címen igényelhetők.
A nevezési lap, a bemutatásra szánt pályamű és annak összefoglalójának elektronikus és nyomtatott változatának beküldési határideje: 2014. február 10.
A nevezést elektronikusan a 
gorogkor.kmf@gmail.com címre és nyomtatva a következő címre kérjük eljuttatni: Rákóczi tér 6. (Római Katolikus Plébánia Iroda, a templomudvarban jobbra, hétköznaponként 9-17 óra között - a következő számon lehet elérni a dokumentumokat gyűjtő személyt: 0997801878)
Részletes tájékoztatás a +380997579719 és a +380508255542 telefonszámon és a gorogkor.kmf@gmail.com e-mail címen kaphatnak.